Annemarie van Heijningen schrijft actieboek Week van het Christelijke Boek 2021

Annemarie van Heijningen is de schrijfster van het actieboek voor de Week van het Christelijke Boek in 2021. Dat heeft de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en muziekvak (BCB) onlangs bekendgemaakt.

De Week van het Christelijke Boek loopt van 3 tot en met 13 maart 2021. Gedurende die dagen krijg je in de christelijke boekhandels het actieboek cadeau bij besteding van minimaal 15,- euro. Het is het 43ste actieboek dat door BCB, de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken en Muziekvak, wordt uitgegeven. In 2020 was het actieboek Brood en stenen van Arie Kok .

Annemarie van Heijningen-Steenbergen (1977) is schrijfster, spreekster en columnist voor EO Visie. Ze is getrouwd en woont in het Groningse Dorkwerd. Haar mooiste Visie-columns zijn gebundeld in het boekje Ben je mooi gezegend mee . Van haar (verhalende) non-fictietitels Refomeisje en Getrouwd zijn is de hemel niet verschenen meerdere herdrukken, en onlangs verscheen Dingetjes van dertigers


Martijn

Hoi, ik ben Martijn! In het dagelijkse leven werkzaam als blogger, op onder andere Frankrijk Puur. Bookfish heb ik opgericht om mijn liefde voor lezen met je te delen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie