# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

40 vragen van Jezus die uitdagen

Marien Kollenstaart

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 15 februari 2022
Jaar: 2022
Uitgever: Vuurbaak
Categoriën:

Beschrijving

In ons geloofsleven is er ruimte voor vragen. We hebben niet alleen geloofsvragen over Jezus’ leven, maar in ons gebed stellen we ook vragen aan Hem: ‘Waarom laat U dit toe?’, ‘Wilt U bij mij zijn?’, ‘Wat wilt U dat ik doe?’ Er zijn echter ook vragen van Jezus. Vragen die Hij tijdens zijn tijd op aarde stelde, maar die over de hoofden van zijn tijdgenoten heen via de Bijbel ook ons bereiken.

Juist de veertigdagentijd is voor christenen een stimulans om de relatie met Jezus te verdiepen en te luisteren naar zijn vragen. Een periode om stil te worden, om je te bezinnen op je levensstijl, om contact te zoeken met Hem. In dit boek vind je 40 vragen van Jezus, voor elke dag één, die je daar hopelijk bij helpen. Na de vraag van Jezus volgt een korte uitleg of toepassing. Aansluitend staan twee bezinningsvragen en een uitnodiging tot gebed. Er is ook ruimte om jouw antwoord aan Jezus op te schrijven.

Marien Kollenstaart is predikant in de PKN, pastor in een multiculturele gemeente en betrokken bij Stichting Geloofsinburgering en de Near East Ministry. Eerder schreef hij ‘Zoals Jezus. Een leven lang leren lijken op Hem’. Marien is getrouwd met Mirjam en vader van vijf kinderen.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “40 vragen van Jezus die uitdagen”