# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Aïsha’s zoektocht

J.D. Heemskerk

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2009
Uitgever: De Banier
Categorie:

Beschrijving

De 20-jarige Aïsha Urün is een dochter van een Turkse vader en een Nederlandse moeder. Ze wordt door haar ouders ‘neutraal’ opgevoed. De plotselinge ziekte van haar moeder is voor Aïsha het begin van een zoektocht. Haar moeder, die in haar eigen jeugd het christelijk geloof vaarwel heeft gezegd, vraagt Aïsha namelijk om de God van haar jeugd te zoeken.
Na het overlijden van Aïsha’s moeder krijgt haar vader een hernieuwde belangstelling voor de islam. Hij verwacht hetzelfde van Aïsha, maar die wil daar niets van weten. Wanneer Navid, een neef van haar vaders kant, laat weten dat hij belangstelling voor haar heeft, besluit Aïsha om afstand te nemen van de familie van haar vader. Ze solliciteert en krijgt een baan als bibliothecaresse in een dorp, ver van haar vader en haar familie.
Door een heftige gebeurtenis komt het leven van Aisha opnieuw op zijn kop te staan. Lukt het haar nog om een nieuw bestaan op te bouwen? En welke rol speelt Nathan daarbij?
J.D. Heemskerk gaat de vragen van deze tijd niet uit de weg. Eerder schreef de auteur onder ander: Beslagen vensters, Als bloemen opengaan, Breekbaar verbond en Beloftekind.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Aïsha’s zoektocht”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.093 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.