# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Alles wat ik vinden wil

Nicole Deese

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een boekenbon van 25,- euro!

Publicatiedatum: 12 januari 2021
Jaar: 2021
Uitgever: KokBoekencentrum
Categoriën:

Beschrijving

In “Alles wat ik vinden wil’ van Nicole Deese zet een jonge vrouw alles aan de kant om haar kinderwens in vervulling te laten gaan. Zelfs de man van haar dromen…

Na jaren van daten heeft lerares Lauren Bailey zich er uiteindelijk bij neergelegd dat ze single is. Nu hoeft ze zich alleen nog maar te focussen op haar nieuwe droom: moeder worden. Ze is er klaar voor een kind te adopteren, en zonder moeite zegt ze toe de komende twee jaar niet meer te daten. Alle aandacht is voor het kind. Maar dan speelt er een onvoorziene complicatie op: Joshua Avery.

Joshua werkt als invalleerkracht op Laurens school. Met zijn passie voor onderwijs en zijn overrompelende charme, laat hij Laurens hart sneller kloppen. De connectie tussen hen is niet te ontkennen. Hierdoor komt Lauren voor een moeilijk keuze te staan, waarmee ze niet alleen Joshua’s hart, maar ook haar eigen hart zal breken.

Nicole Deese schrijft originele romantische verhalen die dieper gaan dan je had verwacht: voor je het weet lopen de tranen over je wangen!

1 recensie/beoordeling van Alles wat ik vinden wil

  1. AB

    AB

    Wat een prachtboek. Lauren moet een moeilijke keus maken: kiezen voor de man waar ze verliefd op wordt, of doorgaan met het adoptieproces, waar ze bewust als alleenstaande vrouw mee is gestart. Allerlei emoties worden boeiend beschreven, humor en ernst wisselen elkaar af. Is Joshua in staat om Lauren voor zich te winnen? En welke plek neemt het Chinese kleine meisje in, in hun hart? Het boek laat ook zien hoe belangrijk familiebanden zijn. Ondanks ruzies en pijn, onstaat er opnieuw verbinding.

Voeg een recensie of beoordeling toe

Ontvang gratis boekentips van christelijke boeken

Abonneer je op onze nieuwsbrief met boekentips. Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacystatement.