# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Als de waarheid aan het licht komt

Carol Cox

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2015
Uitgever: Het Zoeklicht

Beschrijving

1893 – Granite Springs, Arizona. Als Amelia Wagner de krant van haar vader overneemt, wil ze die in de geest van hem voortzetten en alleen de waarheid erin vermelden. Maar Amelia komt er al snel achter dat dit serieuze consequenties kan hebben. Haar vaders onthullende en veelzeggende artikelen over de Investeringsmaatschappij Great Western hebben kwaad bloed gezet en de mensen van Great Western zetten haar onder grote druk deze artikelen te herroepen.

Om het ware verhaal boven water te krijgen begint Amela een eigen onderzoek. Daarin wordt ze gesteund door Benjamin Stone, een werknemer van Great Western, die gestuurd is door de directeur van de investeringsmaatschappij om Amelia te bewegen het bedrijf in een positiever daglicht te bezien. Amelia vindt Ben echter een verbazingwekkende en intrigerende man.

Ze ontdekken onwaarschijnlijke dingen die verstrekkende gevolgen zullen hebben, niet alleen voor Amelia en Ben, maar voor alle mensen van Granite Springs. Kunnen ze de waarheid boven tafel krijgen voor de vijand hen voorgoed het zwijgen oplegt?

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Als de waarheid aan het licht komt”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.