# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(2 recensies)

Als je verdwaalt

Marianne Witvliet

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 4 februari 2020
Jaar: 2020
Categorie:

Beschrijving

‘Als je verdwaalt’ van Marianne Witvliet is een psychologische roman over een jonge vrouw die na de dood van haar vader de draad van haar leven weer probeert op te pakken.

Na de dood van haar vader en de daaropvolgende verhuizing heeft Jip het gevoel dat ze langzamerhand de grip op haar leven verliest. Eenzaam trekt ze zich terug in de natuur, op zoek naar troost. Ze maakt kennis met een tuinman, bij wie ze iets van de veiligheid en het zelfvertrouwen terugvindt dat haar vader haar gaf. Dan komt Juda op haar pad. Hij begrijpt haar, maar brengt haar ook compleet in verwarring. Toch moeten ze samen vechten voor de plek waaraan ze hun hart verloren hebben.

Net als in haar roman “Kind van het water’ is Marianne Witvliet er opnieuw in geslaagd om een doorvoeld en fijnzinnig verhaal neer te zetten.

close

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met boekentips.

2 recensies/beoordelingen van Als je verdwaalt

  1. Riannebos

    Riannebos

  2. Mine

    Mine

    Prachtig boek over een jonge vrouw die haar vader en daarmee haar beste vriend plotseling verloren heeft. De verhaallijn is vrij rustig. Er wordt heel mooi beschreven hoe Jip het eerste jaar overleefd en zich in een vreemde omgeving probeert open te stellen voor de mensen om haar heen.

Voeg een recensie of beoordeling toe