# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(3 recensies)

Anker in de storm

Lynn Austin

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 29 oktober 2018
Jaar: 2018
Uitgever: Voorhoeve

Beschrijving

“Anker in de storm’ van Lynn Austin: in dit vervolg op bestseller “Dochters van de kust’ huurt de jonge Anna een privédetective in om meer te weten te komen over haar biologische moeder.
Anna is terug in Chicago, maar het kost haar moeite om zich te concentreren op haar aanstaande huwelijk. Wat ze onlangs te weten is gekomen over haar biologische moeder laat haar niet los. Ze huurt een privédetective in om meer informatie boven water te krijgen. Maar al snel ontdekt ze dat sommige geheimen beter met rust gelaten kunnen worden.
Ondertussen worden er nare roddels over Anna verspreid in de stad. Roddels die haar verloving in gevaar brengen en er uiteindelijk toe leiden dat ze haar toevlucht zoekt bij haar grootmoeder Geesje in het Amerikaanse plaatsje Holland.
Lynn Austin schreef “Anker in de storm’ op verzoek van vele fans. Hoewel het chronologisch volgt op “Dochters van de kust’ kan het ook goed los gelezen worden.

3 recensies/beoordelingen van Anker in de storm

 1. Wonder van woorden

  Wonder van woorden

  Nadat Lynn Austins bestseller ‘Dochters van de kust’ was verschenen, hoopten fans op een sequel. Met dit vervolg gaf ze gehoor aan het verzoek. En hoe! Ze heeft met dit voortreffelijke boek opnieuw bewezen waar ze in uitblinkt: het schrijven van christelijke familieromans. Met haar vaardige en vloeiende pen leidt Lynn je langs de levenspaden van diverse personages. Als lezer volg je Anna, die haar weg zoekt in een wereld waarin ze zich niet thuis voelt. Middels haar zoektocht ontvouwt zich gaandeweg het verleden van haar biologische ouders. Verder leer je Cornelia kennen, komen diep bewaarde geheimen aan het licht en word je deelgenoot van Geesjes zorgen om haar geliefden.

  De uitgediepte personages zijn authentiek en de schrijfster weet elk van hen een eigen stemgeluid te geven. De verschillende verhaallijnen – die uiteindelijk met elkaar verweven raken – zijn boeiend en worden (bijna) elk hoofdstuk afgewisseld, waardoor je aandacht volkomen wordt vastgehouden.

  Het boek bevat prachtige (geloofs)lessen die je inspireren en tegelijkertijd aanmoedigen om onder meer Jezus’ woorden in praktijk te brengen. Dit geeft, evenals de worstelingen van diverse personages met levensvragen, extra diepgang. ‘Anker in de storm’ is een schitterende familieroman over Gods doel met je leven, vergeving en genezing – een adembenemend mooi slot van een tweeluik!

 2. Lotte

  Lotte

  Mooi en leuk boek om te lezen.
  Het boek is wel wat aan de voorspelbare kant en dit boek is deel 2.
  Ik zou niet alleen deel 2 lezen of daarmee beginnen, want dan snap je er niks van.
  Deel 1 is ‘Dochters van de kust’.
  Ze volgen namelijk direct op elkaar en dat maakt dat je dan sommige dingen niet snapt als je alleen deel 2 leest.
  Het zijn wel leuke boeken om te lezen, vooral met het stukje Nederland erin!

 3. Annet

  Annet

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.