# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Anna’s overtocht

Suzanne Woods Fisher

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2015

Beschrijving

‘Anna’s overtocht’ van Suzanne Woods Fisher is het eerste deel in een nieuwe serie over het begin van de Amish, een behoudende geloofsgemeenschap in de Verenigde Staten.

Duitsland, 1737. De Duitse Anna König wordt uitgekozen om de oversteek naar Amerika te maken. Aan boord van het schip ontmoet ze Bairn, de scheepstimmerman. De koppige Bairn vindt Anna en haar gezelschap maar naïeve boeren, totdat een serie gebeurtenissen hen, en vooral Anna, in een ander licht stelt. Als een zelfzuchtige daad Anna in een levensgevaarlijke situatie brengt, ontdekt Bairn dat het geloof hem niet heeft losgelaten. Maar komt die ontdekking niet te laat?

1 recensie/beoordeling van Anna’s overtocht

  1. ElisabethB

    ElisabethB

    Een verhaal waar eens niet met verlangen wordt uitgezien naar de perfecte man aan de Amerikaanse kust. Een onwillige dame die toch getrokken wordt door haar liefde en genegenheid om zich in te zetten voor anderen; zelfs als ze haar eigen levensgeluk moet opgeven. Verschillende leefwerelden komen bijeen op het kleine verteltoneel van het schip. Het is een interessant samenspel van verschillende karakters, waarbij er een zoektocht is naar troost, verbondenheid en liefde. Suzanne Woods weet een verhaal tot leven te brengen, waarbij je mee gaat leven met de hoofdpersoon. Anna’s overtocht wordt zo ook een beetje jouw overtocht.

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.