# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Aslander

Rien van den Berg

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2012
Uitgever: Vuurbaak
Categorie:

Beschrijving

Een veerboot loopt met een schok vast op het wad. Aan een tafel op het tussendek zitten vijf mensen. Tussen hen in ligt een krant. ‘Politie staakt moordonderzoek’, meldt de kop. Half uit verveling beginnen ze te puzzelen op het verhaal, maar dan doen ze een belangrijke ontdekking: Stijn Walstra, de belangrijkste verdachte, liegt. Hij verbergt iets. En de politie heeft hem zojuist op vrije voeten gesteld.

Een van de vijf aan tafel, was bevriend met het slachtoffer van de moord. Hij vraagt de andere vier dringend of ze verder willen gaan waar de politie gestopt is. Hij vestigt zijn hoop vooral op Lammert Aslander, dominee in een crisis die nota bene in de Stille Week door zijn eigen kerkenraad op vakantie is gestuurd.

Aslander heeft weinig trek om zich in die eilandkwestie te mengen. Hij moet nee leren zeggen. Maar als hij nee zegt, wint de leugen. Mag hij iemand laten wegkomen met een moord?

Rien van den Berg is journalist bij het Nederlands Dagblad en dichter. Jarenlang reisde hij stad en land af om mensen enthousiat te maken voor poëzie, mooie taal en verhalen.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Aslander”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.