# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Babybijbel – Nieuwe verhalen

Corien Oranje, Marijke ten Cate

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 10 oktober 2019
Jaar: 2019
Leeftijd: 0 jaar

Beschrijving

In de Babybijbel – nieuwe verhalen vind je bijbelverhalen voor je baby. Samen wiebel je met Noach op de golven, word je nat gespetterd door Jezus’ doop en zing je over de liefde van God. Zo komen de verhalen uit de Bijbel tot leven in woorden en beelden die passen bij baby’s. Bij elk verhaal is er een kinderliedje op een bekende melodie.

Marieke ten Berge is een bekende illustrator, ontwerper en bedenker van het concept van de Babybijbel. Haar aantrekkelijke illustraties passen goed bij deze tijd.
Corien Oranje is kinderboekenschrijver en theoloog, en schreef verhalen voor tal van bijbelse kinderboeken. Haar verhalen en liedteksten zijn heerlijk om voor te lezen en te zingen.

Voorlezen is belangrijk voor baby’s en kleine kinderen. Alle producten uit de lijn Babybijbel helpen je om al vanaf het eerste levensjaar de waardevolle verhalen uit de Bijbel met je kindje te kunnen lezen. De illustraties zijn herkenbaar, speels en speciaal gemaakt voor jonge baby’s, omdat ze zwart-wit al goed kunnen onderscheiden. Deze Babybijbel – nieuwe verhalen en de andere producten uit deze lijn zijn ook heel geschikt als verrassend kraamcadeau van betekenis!

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Babybijbel – Nieuwe verhalen”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.035 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.