# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Babybijbel

met illustraties van Marieke ten Berge

Corien Oranje, Marieke ten Berge

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 22 mei 2018
Jaar: 2018
Leeftijd: 0 jaar

Beschrijving

In de Babybijbel vind je de mooiste verhalen voor je baby. De bijbelverhalen worden zo verteld dat ook je kindje ze kan ervaren. Samen voel je de zon op je wangen, hobbel je mee met Abraham op de kameel en maak je muziek voor God. Zo komen de verhalen uit de Bijbel tot leven in woorden en beelden die passen bij baby’s. Bij elk verhaal vind je een kinderliedje op een bekende melodie, lieve en grappige bijbelliedjes die je graag voor je baby zult zingen.
Voorlezen is van groot belang voor baby’s en kleine kinderen. De Babybijbel helpt je om al in het eerste jaar de meest waardevolle verhalen uit de Bijbel met je kindje te kunnen lezen.
De zwart-wit-illustraties zijn speciaal gemaakt voor jonge baby’s, omdat ze deze al goed kunnen onderscheiden. Ook je oudere kindje zal in de Babybijbel veel kunnen ontdekken.

Marieke ten Berge en Corien Oranje
Marieke ten Berge is illustrator en ontwerper. Ze bedacht het concept van deze Babybijbel met zwart-wit-illustraties, die voor baby’s zo duidelijk te onderscheiden zijn. De teksten zijn geschreven door Corien Oranje. Corien is kinderboekenschrijver en theoloog. Ze schreef de verhalen en maakte bij elk verhaal een liedje.

1 recensie/beoordeling van Babybijbel

  1. Tjitske

    Tjitske

    Leuk boek, waarbij de zintuigen worden gestimuleerd, hobbel op de kameel, voel de wind, hoor het getik van de regen. Ook leuke liedjes, maar de platen spreken minder aan dan uit de kleurrijke boeken. Maar toch hebben we dit boek wel veel gelezen.

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.040 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.