# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Ben ik genoeg?

Omarm wie je werkelijk bent

Grace Valentine

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 25 oktober 2022
Jaar: 2022
Uitgever: Sestra

Beschrijving

Jonge vrouwen van deze tijd worstelen voortdurend met de vraag of ze wel genoeg zijn voor deze (online) wereld: mooi genoeg, slim genoeg, aantrekkelijk genoeg, gelovig genoeg, kortom – gewoon genoeg. Het is een onophoudelijke reeks van vragen en twijfels, getriggerd door het perfecte plaatje en verwachtingen van anderen. Als jonge vrouw heeft Grace Valentine zelf de druk gevoeld om te voldoen aan de eisen van de maatschappij. Maar ze heeft er genoeg van. Met een innemende combinatie van eerlijkheid en humor, gebruikt Grace haar verhaal om ons met de leugens te confronteren die de wereld ons elke dag vertelt. Leugens zoals:
• Je bent mooi omdat een jongen je dat verteld heeft
• Liefde moet je verdienen
• Je moet je verleden vergeten
• Je zult nooit genoeg zijn

Dit boek trekt een duidelijke grens. Het laat ons zien dat we nooit goed genoeg zullen zijn voor deze wereld omdat we niet voor deze wereld gemaakt zijn. In plaats daarvan herinnert Grace ons eraan dat we door Iemand geschapen zijn voor iets beters. We mogen kiezen voor Hem die ons gekozen heeft, voor Degene die zegt: ‘Jij bent genoeg voor Mij, Mijn kind. Kom zoals je bent.’

Grace Valentine is een populaire Amerikaanse schrijfster en blogger die de Enough Movement heeft opgericht. Het is haar missie is om mensen te helpen die hebben geworsteld zoals zij heeft gedaan, om hun waarde te vinden in Iemand die het echt waard is om te volgen.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Ben ik genoeg?”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.106 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.