# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Bidden

vertrouwelijke omgang met de ontzagwekkende God

Tim Keller

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een boekenbon van 25,- euro!

Publicatiedatum: 16 oktober 2015
Jaar: 2015
Uitgever: Van Wijnen
Categoriën:

Beschrijving

In dit prachtige boek behandelt Tim Keller een kernbegrip uit het christelijk geloof: het gebed. Hoewel het zo belangrijk is, weten veel mensen niet goed hoe te bidden. In zijn inmiddels bekende heldere en aansprekende stijl en aanpak schreef Keller een boek boordevol Bijbelse wijsheid en praktische adviezen.

Uit hoofdstuk 1:
Bidden is de enige weg waarlangs je tot echte zelfkennis komt. Het is ook de belangrijkste weg waarlangs we diepgaande verandering ervaren. Door middel van gebed geeft God ons ontzettend veel van de onvoorstelbare dingen die hij voor ons in petto heeft. Het is de manier waarop we God kennen, de manier waarop we God als God behandelen. Gebed is de sleutel tot alles wat we moeten doen en moeten zijn in dit leven.
We moeten echt leren bidden. We moeten wel.

Tim Keller (1950) is senior pastor van de Redeemer Presbyterian Church in New York City. Eerder verschenen van hem een groot aantal titels, waaronder de bestseller In alle redelijkheid – Christelijk geloof voor welwillende sceptici. Van dit boek zijn inmiddels meer dan 20.000 exemplaren verkocht.

Van Tim Kellers boeken zijn wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht.

1 recensie/beoordeling van Bidden

  1. Marita

    Marita

    We hebben dit boek gelezen met mijn bijbelkring. Keller schrijft zo veel over bidden dat het je af en toe gaat duizelen, maar door iedere twee weken een hoofdstuk te bespreken zien we steeds meer hoe bijzonder en rijk bidden is. Aan de ene kant geeft Keller, aan de hand van de bijbel en grote christelijke schrijvers, uitleg over het belang en het ‘hoe’ van bidden en aan de andere kant stelt hij gerust: je zult het nooit goed doen, dus perfectie nastreven heeft geen zin. Uit onszelf kunnen we het niet goed doen, we hebben God nodig.

Voeg een recensie of beoordeling toe

Ontvang gratis boekentips van christelijke boeken

Abonneer je op onze nieuwsbrief met boekentips. Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacystatement.