# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Blind voor de liefde

Melissa Jagears

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Thema: Huwelijk
Jaar: 2016

Beschrijving

Neil Oliver is een man van weinig woorden en veel bezit. Wanneer hij te horen krijgt dat zijn afnemende gezichtsvermogen tot blindheid kan leiden, weet hij dat hij iemand nodig heeft aan wie hij zichzelf en zijn zaken kan toevertrouwen.

Helen Barker heeft twintig jaar al haar tijd gestopt in het opvoeden van de kinderen van haar zus. Nu de jongste het nest verlaten heeft, heeft ze weinig meer omhanden dan lezen en naaien met als enig lichtpuntje in haar bestaan de diepgaande gesprekken met Neil over de Bijbel of de preek. Als hij haar vraagt een verstandshuwelijk met hem aan te gaan, grijpt ze de kans om haar bestaan als oude vrijster achter zich te laten met beide handen aan, ondanks Neils teruggetrokken levensstijl.

Zullen beiden hun oude, vertrouwde gewoonten opzij kunnen zetten om erachter te komen hoe ze elkaar kunnen liefhebben als het delen van woorden en gevoelens niet zo vanzelfsprekend is?

De novelle Blind voor de liefde kan worden gezien als laatste deel van de serie Onverwachte bruiden. Eerder verschenen De briefEen bruid om van te houdenEen bruid op bestelling en Een bruid voor het leven.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Blind voor de liefde”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.