# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(2 recensies)

Bloemen in de winter

Anne van der Valk

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een boekenbon van 25,- euro!

Publicatiedatum: 23 februari 2021
Jaar: 2021
Uitgever: Zomer & Keuning
Categoriën:

Beschrijving

Na vele jaren voor de klas wil de 35-jarige Heleen haar leven drastisch omgooien. In ‘Bloemen in de winter’ van Anne van der Valk verhuist ze naar Friesland, naar een boerderij met een mooie ruimte om te schilderen. Op de boerderij leert Heleen ondertussen haar nieuwe buren kennen, een vader en zoon met een veebedrijf. De vriendschap tussen zoon Herman en Heleen verdiept zich, maar dat leidt tot spanningen. Als er dan ook een politieonderzoek vanwege kunstvervalsing opgezet wordt, vraagt Heleen zich af of ze wel de juiste keuze gemaakt heeft.

‘Bloemen in de winter’ is de debuutroman van Anne van der Valk en het verhaal neemt je mee naar een schilderachtig dorp waar geluk, geloof, liefde en bedrog dicht bij elkaar blijken te liggen.

2 recensies/beoordelingen van Bloemen in de winter

  1. EricateH

    EricateH

    Bloemen in de winter is een vlot geschreven, hoopvol en zacht boek. Het is romantisch met een vleugje intrige. Je zou het een cosy mystery kunnen noemen: wat is er gebeurd met de schilderijen van Heleen, en wie is de schuldige? En dat alles in een echte Friese plattelandssetting: een dorpskerkje, boerderijkittens, een basisschoollerares en een leuke maar soms ietwat lompe boer.

  2. Sprankel

    Sprankel

    Een mooie debuutroman met echte karakters en herkenbare gevoeligheden van mensen. De dialogen zijn sterk, zoals die van Herman met zijn zus bij het melken van de koeien. Ik heb dit boek met veel plezier gelezen.

Voeg een recensie of beoordeling toe

Ontvang gratis boekentips van christelijke boeken

Abonneer je op onze nieuwsbrief met boekentips. Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacystatement.