# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(3 recensies)

Boekhandel Zeezicht

Denise Hunter

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 29 juni 2021
Jaar: 2021
Uitgever: De Parel
Categoriën:

Beschrijving

Na jaren staat Sophies grote droom – een boekhandel aan zee – op uitkomen. Maar dan gooit een orkaan roet in het eten… en klopt haar jeugdliefde, Aiden Maddox, aan met de vraag of hij de orkaan bij haar mag uitzitten, omdat alle hotels vol zitten. Sophie stemt met tegenzin toe, maar als ze kort na de orkaan haar enkel verstuikt, is ze diep vanbinnen blij dat Aiden er is. Vooral als hij aanbiedt om haar te helpen met de boekhandel, die al snel open moet. Zal het hun lukken om de deuren van de winkel op tijd te openen… en elkaar een tweede kans te geven?

3 recensies/beoordelingen van Boekhandel Zeezicht

 1. Dineke

  Dineke

 2. Wonder van woorden

  Wonder van woorden

  Een lieflijk stranddorpje waar vriendelijkheid en behulpzaamheid hoog in het vaandel staan en een nieuwe, knusse boekwinkel waar men rustig kan struinen tussen de titels en elkaar tevens kan ontmoeten: wat mij betreft geschikte ingrediënten voor een fijne feelgood, en dat heeft Denise Hunter met haar vlotte pen ook waargemaakt. Daarbij, welke leesliefhebber zal niet genieten van een roman waarin een boekhandel een centrale rol speelt?

  Het begin van het verhaal sprak mij eerlijk gezegd niet zo aan, maar na een aantal korte hoofdstukken pakte het me steeds meer. Onder andere door de prettige sfeer die de schrijfster creëert en de ontluikende romance, maar ook vanwege de diepere laag in de vorm van verlies, verantwoordelijkheidsgevoel en verlatingsangst. De combinatie van luchtigheid en serieuzere thema’s is een mooie en onderhoudende mix.

  ‘Boekhandel Zeezicht’ is een zomerse leestip over vergeving, opnieuw beginnen en een tweede kans op liefde. Een boek dat je met een warm gevoel dichtslaat.

 3. M.2024

  Myrthe023

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.091 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.