# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Breekpunt

Randall Arthur

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter!

Zoek en bestel via

Beschrijving

Een zeer gerespecteerde Amerikaanse voorganger, werkzaam in Stockholm, Zweden, verdwijnt op mysterieuze wijze. Van wie kan zijn vrouw, Rachel, met haar drie jonge kinderen nu nog hulp verwachten? Haar Zweedse vrienden? Haar thuisgemeente in de Verenigde Staten? Het bestuur van de zendingsorganisatie? Haar familie?

De mensen waar Rachel uiteindelijk haar vertrouwen op stelt, zetten samen met een schokkende ontdekking, een onverwachte, explosieve lawine van verraad in gang. Een lawine die haar wereld, haar gezin en haar geloof compleet op zijn kop zet.

Deze roman, bijzonder aangrijpend en in een internationale setting, illustreert op dramatische wijze het afschuwelijke syndroom van verraad dat tekeergaat in het lichaam van Christus – zowel op persoonlijk als op kerkelijk gebied – en dat het met een verwoestende kracht gemunt heeft op relaties; onder vrienden, binnen gezinnen, kerken en organisaties.

Dit is een verhaal dat iedereen zal raken.

Misschien is het zelfs uw verhaal.

1 recensie/beoordeling van Breekpunt

  1. Jantje

    Heb het boek in een ruk uitgelezen. Is leuk geschreven en daarom boeit het je wel, maar ik vond sommige zaken niet helemaal realistisch. Ze komen vanuit een wettische kerk in een vrijere kerk terecht. Mijn ervaring is dat die “vrijere” kerken vaak ook allerlei regeltjes kennen die kunnen benauwen. Zaak is het je relatie met God boven een kerk te stellen. De afloop van het boek vond ik ook niet zo mooi. Zoals de hoofdpersoon wegloopt uit zijn leven in eerste instantie zonder enige teleurstelling klinkt me ook niet zo realistisch.

Voeg een recensie of beoordeling toe