# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Broze beloften

Ann Tatlock

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2012
Uitgever: Jongbloed
Categorie:

Beschrijving

De 11-jarige Roz Anthony vlucht met haar zusje, broer en moeder weg voor haar aan de drank verslaafde vader. Ze gaan in een oud, houten huis in Mills River wonen. Al vrij snel trekt de vorige eigenaresse, de 70-jarige Tillie Monroe, bij hen in. Ze wil graag haar laatste dagen doorbrengen in het huis dat ze lang geleden met haar man gebouwd heeft. Voor het gebroken gezin wordt ze een grote steun en toeverlaat.

Als op een dag de vader van Roz contact opneemt met zijn dochter, groeit bij Roz de hoop dat hij weer terugkomt. Tijdens hun geheime ontmoetingen belooft hij te stoppen met drinken. Maar kan Roz hem vertrouwen?

close

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met boekentips.

1 recensie/beoordeling van Broze beloften

  1. Yvonne8

    Yvonne8

    Janis Anthony verlaat met haar kinderen haar man die veelvuldig dronken is en haar mishandelt. De schrijfster neemt je mee haar nieuwe leven in vanuit het gezichtspunt van dochter Roz (11 jaar). Bijzonder om te ontdekken hoe loyaal een kind kan zijn en hoopt op herstel van de relatie en er alles voor over heeft. Vader Alan probeert terug te keren in het leven van het gezin, maar met kwade bedoelingen, over de rug van Roz heen. Helaas doorziet Roz hem niet. Gelijktijdig speelt zich het verhaal van vriendinnetje Mara zich af, eveneens ‘ vaderloos’ . En daarnaast heeft Tilly Monroe, de vorige bewoonster van hun nieuwe huis een bijzonder plek in het boek … en uiteindelijk ook in het leven van het gezin.

Voeg een recensie of beoordeling toe