# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Bruid op bestelling

Melissa Jagears

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Postorderbruid Eliza Cantrell verheugt zich erop haar toekomstige echtgenoot te ontmoeten en samen met hem zijn slechtlopende winkel nieuw leven in te blazen. Om hem te verrassen reist ze een week eerder dan gepland naar hem toe. Dat pakt echter niet goed uit: onderweg wordt ze beroofd van haar bruidsschat, en bij aankomst blijkt haar verloofde Axel spoorloos verdwenen te zijn.

Axels zakenpartner William Stanton zou veel liever dokter zijn dan winkelier. Wanneer de toekomstige bruid van zijn vriend berooid en eenzaam bij hem op de stoep staat, voel hij zich voor haar verantwoordelijk. Hij laat haar meewerken in de winkel – waar zij binnen de kortste keren bewijst veel meer verstand te hebben van zakendoen dan hij.

Dat er een vonk overslaat tussen William en Eliza, valt moeilijk te negeren. Maar Elisa heeft Axel beloofd zijn vrouw te worden, en Will heeft maar één doel: genoeg sparen om medicijnen te kunnen studeren. Wanneer Axel ten slotte terugkeert, beginnen de problemen pas goed. Al snel staan Will en Eliza voor ingrijpende keuzes. Hoeveel zijn ze bereid op te offeren om hun eigen dromen in vervulling te doen gaan? Of is er nog een andere mogelijkheid – een droom voor hen samen?

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Bruid op bestelling”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.