# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(2 recensies)

Cranberryzomer

Irene Hannon

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Cranberryzomer’ van Irene Hannon is het eerste deel van een serie die zich afspeelt in de romantische kustplaats Hope Harbor. De frisse bries die door Hope Harbor waait, brengt genezing, hoop en… romantiek. Na een tragische gebeurtenis is Tracy weer terug in haar geboorteplaats, waar ze haar cranberryboerderij op de rit probeert te houden. Aan romantiek denkt ze niet. Ook Michael Hunter is niet van plan romantiek in zijn leven toe te laten. De uitgebluste zakenman die in Hope Harbor wat rust hoopt te vinden na de dood van zijn vrouw, heeft zo zijn eigen geheimen. Maar wanneer Tracy hem uit de brand helpt, is het daarna zijn beurt om haar te helpen met de cranberryboerderij. Al snel waait er een frisse wind door Hope Harbor, die genezing, hoop en liefde brengt in vele levens – inclusief die van Tracy en Michael. Irene Hannon schrijft graag verschillende genres, maar blinkt uit in romantische, gevoelige christelijke romans vergelijkbaar met de romans van Deborah Raney. ‘Cranberryzomer’ is het eerste deel van een serie draaiend om het romantische plaatsje Hope Harbor.

2 recensies/beoordelingen van Cranberryzomer

 1. Wonder van woorden

  Wonder van woorden

  Hope Harbor: een idyllisch (fictief) kustplaatsje in de Pacific Northwest waar een vrolijke sfeer heerst, mensen positieve veranderingen ondervinden en liefde opbloeit. ‘Cranberryzomer’ is het eerste deel van een serie, gesitueerd in dit stadje; een fijn verhaal met een leuke setting (een cranberryhoeve), innemende personages (waaronder Charley de tacoverkoper) en een zweem van humor.

  De diepere laag die wordt gecreëerd door toevoeging van de thema’s ‘schuldgevoel’ en ‘vergeving’ is mooi en waardevol, evenals de tweede (zijdelingse) verhaallijn over Anna, de verhuurster van Michaels gastenverblijf. De toevalligheden en een oplossing voor (bijna) elk probleem zijn niet erg realistisch, maar dragen wel bij aan ontspanning en plezier.

  Deze toegankelijke en zomerse feelgood over een tweede kans (op liefde), hereniging en medemenselijkheid is een aangenaam tijdverdrijf.

 2. M.2024

  Myrthe023

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.126 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.