# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(3 recensies)

De dames van Ivy Cottage

Julie Klassen

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

‘De dames van Ivy Cottage’ is het tweede deel in de Ivy Hill-serie van Julie Klassen over het gelijknamige lieflijke dorpje in Engeland.

Rachel Ashford was vroeger vermogend, maar die tijd is voorbij. Vastbesloten om haar eigen brood te verdienen begint ze een bibliotheek. Ze stuit op twee mysterieuze zaken die ze simpelweg niet met rust kan laten. Bij het uitzoeken wat hierachter schuilgaat, krijgt ze hulp uit onverwachte hoek: een vroegere geliefde steunt haar bij haar speurtocht. Maar geen van beiden hebben ze een vermoeden van de verrassing die hen te wachten staat.

De historische romans van Julie Klassen spelen zich af in de Regency-periode, net als de kostuumdrama’s van Jane Austen. ‘De dames van Ivy Cottage’ is het vervolg op ‘De herberg van Ivy Hill’, maar kan ook goed los gelezen worden.

3 recensies/beoordelingen van De dames van Ivy Cottage

 1. M.2024

  Myrthe023

 2. mariannedepanne

  mariannedepanne

  Voordat je dit boek leest moet je wel echt deel 1 ook gelezen hebben. Dan is echt genieten.

 3. Laura

  Ohw wat een heerlijk verhaal! Een prachtig vervolg op het eerste deel. Nieuwe karakters, heerlijk verweven levens en ontrafelende geheimen. Heeeeeel klein kleinigheidje is de grote hoeveelheid karakters. Logisch want het boek speelt zich af in een dorp en als lezer bevind je jezelf hier middenin. Julie Klassen is zich hiervan bewust en heeft het zo geschreven dat het toch heel goed te volgen is. Dat de boeken afzonderlijk van elkaar te lezen zijn vind ik zelf niet. Het verhaal is daarvoor te zorgvuldig opgebouwd. De “losse lezer” doet zichzelf tekort.
  Rest mij nu nog meteen te beginnen aan het derde deel en te hopen dat iemand dit verhaal gaat verfilmen!

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.092 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.