# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Danklied

Deborah Raney

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

In ‘Danklied’ van Deborah Raney, het vijfde en laatste deel van de serie Chicory Inn wint de liefde het van trots en vooroordeel.

Link Whitman is vrijgezel en baalt van zijn baan. Als de volgende Whitman-bruiloft zich aandient, beseft hij dat hij als enige van zijn familie ongetrouwd is. Dat zijn zussen er hun levenswerk van maken om hem aan een vrouw te koppelen, is niet langer grappig. Hij stort zich op zijn werk en helpt zijn ouders met hun bed & breakfast.

Al haar hele leven moet Shayla Michaels schipperen tussen twee werelden. Haar moeders blanke familie heeft geen goed woord over voor haar en haar Afro-Amerikaanse vader, en haar vaders familie heeft haar pas na een lange tijd geaccepteerd. Haar vader zelf is verbitterd geraakt na de dood van haar moeder en de arrestatie van haar broer Jerry, en Shayla draagt de zware verantwoordelijk voor hem en haar nichtje Portia.

Alles verandert als op een morgen Portia een straat in rent en Link haar bijna aanrijdt. Het volgende moment raakt hij in de ban van de Portia’s tante, Shayla, een prachtige vrouw. Ze lijken in de verste verte niet op elkaar met hun culturele verschillen en hun eigen kijk op de samenleving. Kunnen ze die verschillen aan de kant schuiven en liefde een kans geven?

1 recensie/beoordeling van Danklied

  1. Anne-Roos

    Anne-Roos

    Ik vond het een ontroerend boek over hoe je ondanks verschillen en meningen van anderen toch je eigen koers bevaart.

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.111 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.