# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Dans met me

Courtney Walsh

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 18 mei 2022
Jaar: 2022
Categoriën:

Beschrijving

In ‘Dans met me’ van Courtney Walsh komt de succesvolle ballerina Charlotte Page in het kustsplaatsje Harbor Pointe wonen om de dansstudio van haar beste vriendin Julianna over te nemen, die kort daarvoor is overleden. Het verlies van haar vriendin is een zware klap voor Charlotte, maar ze geeft haar carrière graag op om Julianna’s droom voort te zetten.

Al snel loopt Charlotte Julianna’s broer Cole tegen het lijf. Sinds Coles hart is gebroken wil hij niets meer weten van de liefde. Kan Charlotte hem op andere gedachten brengen?

‘Dans met me’ is het vierde deel in de serie ‘Harbor Pointe’, maar kan ook als op zichzelf staande roman gelezen worden. De eerdere delen zijn ‘Kijk omhoog’, ‘Pak mijn hand’ en ‘Vang me op’.

close

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met boekentips.

1 recensie/beoordeling van Dans met me

  1. ME

    Marlies

    Dit boek is net als de andere boeken in deze serie fantastisch. Zo heerlijk van deze tijd, luchtig, maar ook zeker met een boodschapover vergeving en keuzes maken. Je leest het zo uit. Enigste wat opvalt is dat er een aantal zinnen zijn wat niet goed vertaald is. Ik hoop dat deze schrijver nog veel meer boeken gaat schrijven.

Voeg een recensie of beoordeling toe