# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Dansen in de sneeuw

Anne Büdgen, Arie Kok, Désanne van Brederode, Eline de Boo, Elly Zuiderveld, Frans Willem Verbaas, Hay van den Munckhof, Iris Boter, Jacobine van den Hoek, Joke Verweerd, Josha Zwaan, Lody van de Kamp, Marie van Beijnum, Nine de Vries, Renze Borkent, Ria Borkent, Vonne van der Meer

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 23 september 2019
Jaar: 2019
Categorie:

Beschrijving

Dansen in de sneeuw is een bundel met fonkelnieuwe kerstverhalen. De korte verhalen van onder andere Josha zwaan, Joke Verweerd en Vonne van der Meer zijn licht en vrolijk, spannend en gezellig, met sneeuw en kou. Een ideaal cadeau voor je moeder of een goede vriend, voor als de dagen korter worden. Verhalen ook om voor te lezen tijdens een kerstviering. De auteurs staan samen garant voor kwaliteit en afwisseling.

Met medewerking van Frans Willem Verbaas, Arie Kok, Elly Zuiderveld, Hay van den Munckhof, Vonne van der Meer, Lody van de Kamp, Joke Verweerd, Anne Büdgen, Eline de Boo, Nine de Vries, Iris Boter, Jacobine van den Hoek, Josha Zwaan, Ria Borkent, Renze Borkent, Marie van Beijnum en Désanne van Brederode.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Dansen in de sneeuw”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.059 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.