# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(2 recensies)

De acht levenslessen van Clara Klein

Sara Brunsvold

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 20 april 2023
Jaar: 2023
Uitgever: KokBoekencentrum
Categoriën:

Beschrijving

Een sprankelende roman vol levenswijsheid over een bijzondere vriendschap tussen een journalist en een stervende vrouw.

‘De acht levenslessen van Clara Klein’ is het aangrijpende debuut van Sara Brunsvold. Aidyn Kelley is een ambitieuze journalist die meer wil dan alleen korte stukjes schrijven voor de plaatselijke krant. Na een misstap krijgt ze de opdracht een in memoriam te schrijven over een stervende vrouw in een hospice. De Clara Klein die ze daar aantreft is een stuk interessanter en levendiger dan ze had gedacht. Clara meent dat niet alleen Aidyn, maar ook zijzelf een opdracht heeft gekregen. Als Aidyn een verhaal wil, zal ze dat krijgen ook. De unieke vriendschap die tussen hen ontstaat, zal zeker zijn sporen op aarde achterlaten.

‘De acht levenslessen van Clara Klein’ van Sara Brunsvold is een boek dat de lezer niet los zal laten. Een perfecte combinatie van Lynn Austin en Jojo Moyes.

2 recensies/beoordelingen van De acht levenslessen van Clara Klein

 1. Mariska

  Mariska

  Wat een inspirerend verhaal over Clara en Aidyn die in korte tijd zo dicht naar elkaar toegroeien. Ik betrapte mezelf erop dat het tijdens het lezen al ook mij positief beïnvloedde in het kijken naar de mensen om me heen.
  Mooi om zo de ontwikkeling te volgen die Aidyn doormaakt door dit contact . Ook dat er op veel plekken Gods geheime strijders te vinden zijn is bemoedigend voor ons omdat het soms lijkt alsof we de enige zijn die nog in God geloven. Ook mooi zoals Clara haar (laatste) tijd en energie aan Aidyn gaf om haar dingen te leren in dit leven.
  Zo mogen we op elke leeftijd God blijven dienen door voor anderen te blijven bidden en tijd met hen door te brengen.

 2. Trijnie

  Trijnie

  Wat een prachtig boek. Zo mooi beschreven hoe de vriendschap tussen een jonge journaliste en een vrouw aan het eind van haar leven. Ik kon niet stoppen met lezen.

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.090 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.