# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

De beslissing

Nancy Rue

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2008
Uitgever: Jongbloed
Categorie:

Beschrijving

De beslissing is het hartverscheurende, maar knap geschreven verhaal van Toni Wells, een zakenvrouw en de alleenstaande moeder van de vijf jaar oude Ben. Een vrouw met pit en humor, die probeert alle losse eindjes van haar leven om te zetten in dingen die ze snapt en kan beheersen. Ze haalt haar identiteit uit haar werk; wat ze doet, is wat ze is. En met succes: haar carrière zit in de lift.
Thuis verlopen dingen minder succesvol. Haar zoontje zet zich steeds meer tegen haar af. Bij het minste of geringste slaat hij door. Zelfs in zijn dromen raakt hij extreem overstuur: als Toni hem eindelijk in slaap heeft, wordt hij steevast twee uur later wakker in een nat bed. Toni raakt met de dag meer gestrest door het vijandige gedrag van haar kind. Ze besluit parttime te gaan werken om Ben meer aandacht te kunnen geven. Als goede moeder kiest ze voor haar zoontje, al is ze doodsbang om zichzelf door deze keuze kwijt te raken.
Voordat ze de situatie met Ben onder controle kan krijgen, komt ze tot de ontdekking dat haar zus en zwager zijn opgepakt vanwege het maken van kinderporno. Langzaam dringt de gruwelijke waarheid tot haar door: Ben is een van hun slachtoffers. Toni wordt gedwongen moeilijker keuzes te maken dan het halveren van haar werkuren. En eigenlijk heeft ze geen keuze als ze haar kind wil beschermen.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “De beslissing”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.