# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(3 recensies)

De boomgaard

Lynn Austin

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 31 mei 2008
Jaar: 2008
Uitgever: Voorhoeve

Beschrijving

Eliza Wyatt probeert in haar eentje het familiebedrijf, een fruitkwekerij, draaiende te houden. Ze krijgt hulp van Gabe, een sympathieke vreemdeling. Maar is Gabe wel de man die hij zegt te zijn? Al jarenlang een bestseller Nu als voordelige midprice Onlangs verfilmd in de USA Het is 1930, de tijd van de Grote Depressie. Na de dood van haar man en schoonvader staat Eliza er alleen voor. Juist als het werk en de schulden haar boven het hoofd groeien, klopt Gabe bij haar aan. Hij wordt Eliza”s steun en toeverlaat en zij raakt zeer op hem gesteld. Tegelijk maakt ze zich zorgen over hem. Waarom wil hij niets loslaten over zijn verleden? Hoe kan hij, een vreemdeling, deze streek zo goed kennen? Heeft hij wel goede bedoelingen, of zal hij haar alles afnemen wat haar dierbaar is?

3 recensies/beoordelingen van De boomgaard

 1. Mariska

  Mariska

  Een boek waar je in blijft lezen omdat je wil weten hoe het met Eliza verder gaat. Beetje bij beetje worden de verhalen van de hoofdpersonen bekend en vallen de puzzelstukjes op hun plek.
  Een hartverwarmend verhaal over elkaar helpen en ook van je hart volgen als je iemand vindt die jou helemaal begrijpt. Ook al vinden de mensen om je heen dat het anders zou moeten.
  Het geloof speelt een belangrijke maar niet overheersende rol en mag ons bemoedigen dat we mogen blijven bidden om de dingen die we nodig hebben zoals Eliza hulp nodig had om de kwekerij draaiende te houden en Gabe op haar pad kwam.

 2. chris10e

  chris10e

 3. Tjitske

  Tjitske

  Mooi boek, een echte klassieker inmiddels, meermaals gelezen, echt een boek zoals je hem van Lynn Austin verwacht

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.093 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.