# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(4 recensies)

De brief van Briarton Park

Sarah Ladd

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 4 mei 2022
Jaar: 2022
Uitgever: KokBoekencentrum

Beschrijving

Een brief van Briarton Park van Sarah Ladd is een spannende Regency-roman waarin de jonge Cassandra een geheimzinnige brief ontvangt die haar hele leven op zijn kop zet. Ze heeft altijd als wees in een kostschool gewoond en weet niet veel van haar ouders. Als de directrice van de kostschool overlijdt, krijgt Cassandra de brief in handen, waarin haar gevraagd wordt naar Briarton Park te komen. Cassandra bedenkt zich geen moment en reist ernaartoe, maar als ze aangekomen is, treft ze een weduwnaar met twee dochters, zijn zus en zijn schoonmoeder in plaats van de briefschrijver. Samen met de weduwnaar raakt ze verstrikt in het oplossen van een moordzaak, waarop hij probeert haar te helpen met het vinden van de antwoorden op de vragen waarmee ze naar Briarton Park is gekomen. De zoektocht naar antwoorden levert meer op dan Cassandra ooit had durven dromen.

4 recensies/beoordelingen van De brief van Briarton Park

 1. Myrthe023

  Myrthe023

 2. Ansje

  Ansje

 3. Mariska

  Mariska

  Vanaf bladzijde 1 wordt je meegenomen in de zoektocht van Cassandra naar haar ouders. De afloop was wel te verwachten maar is zeker een mooi einde en de weg er naartoe is spannend door allerlei onverwachte gebeurtenissen.

 4. ME

  ME

  Het is een meeslepend boek. Je wordt meegezogen in een zoektocht naar wie haar vader is maar ook haar moeder. Bij de zoektocht komt van alles boven water wat spanning geeft. Wie kan je wel en niet vertrouwen?

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.064 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.