# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

De brug naar het eiland

Julie Klassen

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een boekenbon van 25,- euro!

Publicatiedatum: 14 januari 2020
Jaar: 2020
Uitgever: KokBoekencentrum

Beschrijving

“De brug naar het eiland’ van Julie Klassen is een historische roman boordevol romantiek en intrige, zoals we van Julie gewend zijn.

Isabelle woont op Belle Island: een afgelegen eiland in de rivier de Thames. Het is een wereld op zich en Isabelle voelt zich er veilig. Maar ze wordt geplaagd door een terugkerende droom over een moord. Of is het een herinnering? Isabelle weet niet meer wat ze moet geloven, zeker niet wanneer ze te horen krijgt dat iemand die zij vertrouwde in Londen is vermoord.

Advocaat Benjamin Brooker onderzoekt de mysterieuze moord en komt terecht op Belle Island. Zijn voornemen om nooit meer een knappe vrouw op haar woord te geloven, wordt meteen op de proef gesteld als hij Isabelle ontmoet, hoofdverdachte in de moordzaak. Zij beweert dat ze het eiland al in geen tien jaar heeft verlaten, maar kan hij haar geloven? En wat moet hij met de gevoelens die hij voor haar begint te ontwikkelen?

1 recensie/beoordeling van De brug naar het eiland

  1. SarahG

    SarahG

    Een verrassend boek van Julie Klassen! Aan de ene kant gewoon weer een heerlijke roman zoals we van haar kennen, maar dit keer in de vorm van een knappe who dunnit. Ik heb er erg van genoten.

Voeg een recensie of beoordeling toe

Ontvang gratis boekentips van christelijke boeken

Abonneer je op onze nieuwsbrief met boekentips. Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacystatement.