# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

De bruid van de vuurtorenwachter

Colleen Coble

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Katie Russell was nog maar een kind toen al van haar verwacht werd dat ze zou trouwen met iemand van hoge komaf. Haar familie zet haar onder druk om een relatie aan te gaan met de rijke vrijgezel Bartholomew Foster. Hij raakt haar hart niet, maar staat wel garant voor een zorgeloze financiële toekomst.

Op een avond beluistert Katie een kille woordenwisseling tussen haar vriendin Eliza en een bekende mannenstem. Spoedig daarna komt Katie erachter dat Eliza verdwenen is. Het misdrijf lijkt in verband te staan met een ander geval dat onderzocht wordt door Will Jasperson, de knappe nieuwe vuurtorenwachter. Katie en Will gaan al snel samenwerken in hun zoektocht naar de waarheid. Een samenwerking die langzamerhand uitgroeit tot iets meer.

Ondanks alle gevaren voelt Katie zich sterk aangetrokken tot Will. Ze heeft niet de vrijheid om te trouwen uit liefde, maar vindt kracht in de rust die Will uitstraalt. Een rust die voortkomt uit zijn Godsvertrouwen.

1 recensie/beoordeling van De bruid van de vuurtorenwachter

  1. Laura

    Wat een spannende avonturen maken de vrouwen in Mercy Falls mee! Dit vervolg op het eerste boek is ook los te lezen. Wederom heeft Coble een vlotte schrijfstijl waarin het eerste hoofdstuk directe actie is. Een spannend mysterie met piraten, verborgen schatten en een baby genaderd door ware liefde. Goed voor een paar uren leesplezier. Voor zover ik kan vinden het laatste vertaalde verhaal in deze serie. In het Engels is er een derde te vinden “The Lighthouse Ball” en ook deze ga ik zeker lezen.

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.