# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

De bruidegom van de Amish

Mindy Starns Clark, Susan Meissner

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

De tijjd van afwachten is voorbij. Het is nu tijd om een stap te nemen. En toch…

Tyler Anderson leeft tussen twee werelden, de Amish-wereld en de Englische.
Zijn moeder was ex-Amish en zijn vader Englisch. Hij is opgegroeid als kind van een militair, tot zijn moeder overleed en zijn vader hem achterliet bij zijn Amish-grootouders. Nu is hij 23 en hij weet dat het tijd is om lid te worden van de Amish-kerk. Toch aarzelt hij, omdat hij niet zeker weet of hij daar wel echt thuishoort.
Rachel Hoeck wacht geduldig tot Tyler een keuze heeft gemaakt en haar echtgenoot wordt. Maar hoeveel Tyler ook van Rachel houdt, hij weet niet zeker of dit Gods plan voor zijn leven is. Hij verkeert in tweestrijd en bidt om leiding en vrede, maar voelt zich sterk aangetrokken tot de buitenwereld.
Tijdens een verblijf in het tweede gezin van zijn vader in Zuid-Californië ontmoet Tyler een vrijgevochten jonge vrouw die Lark heet, waardoor zijn toekomst met Rachel nog verder op losse schroeven komt te staan. De druk aan beide kanten neemt toe. Zal Tyler ervoor kiezen om bij Lark te blijven en Englischer te worden? Of zal hij de weg naar Rachel terugvinden en eindelijk haar Amish-bruidegom worden?

Mindy Starns Clark heeft inmiddels meer dan 20 boeken op haar naam staan, zowel fictie als non-fictie. Samen met Leslie Gould schreef ze De vroedvrouw van de Amish, waarmee ze een Christy-award wonnen. Mindy en haar man John hebben inmiddels twee volwassen kinderen en wonen in Pennsylvania.www.mindystarnsclark.com
Susan Meissners roman Het dagboek van Mercy werd door Publishers Weekly als een van de beste 100 romans van 2008 genoemd en won de Carol Award. Zij is vrouw van een predikant en moeder van vier jongvolwassen kinderen.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “De bruidegom van de Amish”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.