# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

De erfenis

Michael Phillips

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een boekenbon van 25,- euro!

Beschrijving

Er zijn veranderingenop komst op Whales Reef…
De dood van het clanhoofd Macgregor Tulloch heeft de kleine gemeenschap op Whales Reef in beroering gebracht. Iedereen ging ervanuit dat de Tulloch-erfenis naar zijn geliefde neefje David zou toegaan. Maar er wordt geen testament gevonden. Davids neef Hardy legt zijn eigen claim op de erfenis, waardoor hij de controle zou krijgen over het grootste deel van het eiland. En Hardy weet van een oliemagnaat die veel geld over heeft voor die controle.

Terwijl de verschillende claims nader onderzocht worden, worden van rechtswege de geldstromen naar het eiland bevroren. Dat heeft grote gevolgen voor de burgers van Whales Reef. De toekomst van het eiland – en de traditionele manier van leven – staan onder grote druk en is hoogst onzeker.

Loni Ford is een rijzende ster die carrière maakt bij een grote investeringsmaatschappij in Washington DC. Ondanks haar grote succes houden vragen over haar identiteit haar bezig. Sinds haar kindertijd is ze wees en groeide ze op bij haar grootouders. Ondanks haar liefde voor opa en oma is ze nieuwsgierig naar haar roots. Ze voelt zich niet compleet. Plotseling valt er een brief van een Schotse advocaat bij haar op de deurmat…

Verleden en heden botsen met elkaar in dit dramatische verhaal over verlies en ontdekking, gehaaidheid en genade, van meesterverteller Michael Phillips.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “De erfenis”

Ontvang gratis boekentips van christelijke boeken

Abonneer je op onze nieuwsbrief met boekentips. Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacystatement.