# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

De fik erin

Op weg naar een vurige relatie

Dineke van Kooten

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 23 maart 2023
Jaar: 2023
Uitgever: Ark Media

Beschrijving

De fik er in, op weg naar een vurige relatie van Dineke van Kooten is bedoeld voor mensen die in hun relatie willen investeren en die verdiepen.

Liefdesrelaties hebben een grote invloed op ons dagelijks leven. Veel mensen zijn ernaar op zoek. En als je ‘de liefde’ dan vindt, zet de start van zo’n relatie je in vuur en vlam.

Maar de passie en verbinding lijken na een tijdje minder te worden. Het lijkt wel of het vuur langzaam dooft en de relatie een sleur wordt. Het gebeurt gewoon. ‘Onze relatie leek zo veelbelovend, toen we nog verliefd waren, maar moet je ons nu eens zien?!’

In dit boek ontdek je hoe relaties wél werken en hoe je kunt groeien als stel. Dineke van Kooten geeft je inzicht in essentiële thema’s voor een vurige relatie. Zoals de ingrijpende man-vrouw verschillen en de kracht en mogelijkheden van seksualiteit. Na het lezen van De fik erin ben jij in staat om je relatie uit de sleur te halen. Dankzij de herkenbare situaties en praktische adviezen geeft Dineke je een flinke impuls voor een warme en gepassioneerde relatie.

Dineke van Kooten (1963) studeerde politicologie en massacommunicatie. Zij is gespecialiseerd in executive coaching van familiebedrijven, en het coachen van (echt)paren en individuen.

‘Dit gaat in tegen de maatschappelijke trend, maar … man-vrouw-verschillen ontdekken en weten hoe je ermee om kunt gaan is wezenlijk. Ten eerste is het belangrijk dat elk individu leert wat zijn of haar unieke eigenheid is. Wat is jouw kracht en waarom maakt jou dat bijzonder en waardevol? Ten tweede kan een relatie pas goed werken als beide partners hun rol in die relatie kennen en hier ook uit gaan leven. Leren wat je nodig hebt en wat je kunt geven, zorgt ervoor dat je samen als stel tot bloei komt. Ten derde levert het een bijdrage aan deze wereld als mannen en vrouwen hun verschillen erkennen en inzetten om elkaar te versterken.’

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “De fik erin”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.089 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.