# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

De getuige

Josh McDowell

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Thema: Liefde
Jaar: 2014
Categorie:

Beschrijving

Rafeeq Ramsey, een van de rijkste mensen van Egypte, wordt in zijn woning in Monte Carlo om het leven gebracht. Marwan Accad, eigenaar van een exclusief beveiligingsbedrijf, is getuige van de moord maar besluit onmiddellijk te vluchten. Hij komt al snel tot de ontdekking dat er ook op hem jacht wordt gemaakt, maar door wie en waarom?

In dit boek leest u over gewelddadige achtervolgingen en heroïsche avonturen. Ook over liefde en romantiek. Het boek voert u mee van Zuid-Europa naar de overkant van de Middellandse Zee, van het ene Afrikaanse land naar het andere en uiteindelijk naar het hart van het Midden-Oosten.

Een roman die ánders is. Origineel. Vol spanning en avontuur. En tegelijkertijd vol antwoorden op vragen die ons allen van jongs af bezighouden. Antwoorden op diepgaande vragen, antwoorden die de grootste denkers, genieën en filosofen van alle eeuwen zouden overtuigen.

Josh McDowell is auteur of mede-auteur van 140 boeken, waarvan er 100 in verschillende talen zijn vertaald. De in het Engels verschenen boeken More Than a Carpenter en New Evidence That Demands a Verdict behoren volgens World Magazine tot de top-40 boeken van de twintigste eeuw.

Hij was getuige geweest van vreselijke misdaden.
Hij werd getuige van een grote liefde…

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “De getuige”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.093 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.