# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

De Helper

Catherine Marshall

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 2 oktober 2020
Jaar: 2020
Uitgever: Gideon

Beschrijving

De Heilige Geest, de Geest van God die ook in Jezus is… Voor heel wat christenen is Hij de grote onbekende.
Toch lezen we al over Hem bij de schepping. En Jezus begon pas aan zijn bediening nadat de Heilige Geest op Hem was neergedaald. Ook de kerk van Jezus Christus is ondenkbaar zonder de Geest die de eerste discipelen op de Pinksterdag vervulde.
De Heilige Geest wil ook ons vervullen, maar Hij is geen inbreker. Hij wacht totdat wij Hem toestaan ons leven te leiden. Dan begint Hij ons verstand te verlichten, onze gevoelens in balans te brengen, onze motieven te zuiveren en onze daden te sturen. Hij wil ons behoeden voor zweverig fanatisme en starre vormelijkheid.
Catherine Marshall noemt Hem de Helper. Hij helpt de gelovigen om Jezus beter te leren kennen en steeds meer te leven naar Gods wil.
Dit boek is een klassieker die goede diensten bewijst in een tijd dat de Geest bij sommigen heel veel en bij anderen heel weinig aandacht krijgt.

Catherine Marshall is onder meer bekend geworden door haar boek ‘Morgen zie ik je weer’, over haar jonggestorven eerste man, de bekende predikant Peter Marshall.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “De Helper”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.106 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.