# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

De hoefsmid van de Amish

Mindy Starns Clark, Susan Meissner

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Heelt de tijd echt alle wonden?

Zes jaar geleden is de moeder van Priscilla Kinsinger omgekomen bij een tragisch ongeval. Het tienermeisje was daardoor zo van slag dat ze elders bij familie is ondergebracht. Nu keert Priscilla als volwassen vrouw terug naar Lancaster County in de hoop de dood van haar Mamm, waarvoor ze zich altijd verantwoordelijk heeft gevoeld, te kunnen afsluiten.

De getalenteerde paardenbehandelaar Jake Miller, die stage loopt als hoefsmid bij de familie Kinsinger, ligt al snel overhoop met de mooie, maar emotioneel gecompliceerde Priscilla. Hij geeft de voorkeur aan de luchthartige, gemakkelijke Amanda Shetler, de jonge vrouw die hij het hof maakt. Maar zijn baas is de oom van Priscilla, dus als hij Jake en Amanda vraagt om zijn nicht te helpen weer in contact te komen met de jongeren in de gemeenschap, hebben ze eigenlijk geen andere keus dan aan dat verzoek te voldoen.
Verbazingwekkend genoeg voelt Jake, als hij tijd met Priscilla doorbrengt, zich tot haar aangetrokken. Zoals hij probleempaarden behandelt, zo wil hij ook haar ‘behandelen’ en overtuigen dat ze geen schuld had aan haar moeders dood. Wat hij echter ontdekt, zet alles op zijn kop wat betreft zijn overtuigingen over diepgaande emoties, de reikwijdte van vergeving en de ware aard van liefde.

De mannen van Lancaster County – deel 2
Een gevoelige roman over vriendschap, liefde en de kracht van het vertrouwen op God die harten en levens kan veranderen. Een verhaal dat zich afspeelt ineen hechte Amish-gemeenschap in Lancaster County.

Mindy Starns Clark heeft inmiddels meer dan 20 boeken op haar naam staan, zowel fictie als non-fictie, waarvan er al meer dan 750.000 stuks verkocht zijn. Samen met Leslie Gould schreef ze De vroedvrouw van de Amish, waarmee ze de Christy Award wonnen. Mindy en haar man John hebben inmiddels twee volwassen kinderen en wonen in Pennsylvania. www.mindystarnsclark.com

Susan Meissners roman Het dagboek van Mercy werd door Publishers Weekly als een van de beste 100 romans van 2008 genoemd en won de Carol Award. Zij is vrouw van een predikant en moeder van vier jong volwassen kinderen.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “De hoefsmid van de Amish”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.092 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.