# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

De klokkenmaker van de Amish

Mindy Starns Clark, Susan Meissner

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

De pasgetrouwde Matthew Zook wil de winkel van zijn familie gaan uitbreiden, maar een onenigheid over het eigendom van een stuk land zet alles op losse schroeven. Er rijzen nieuwe vragen over het mysterieuze verleden van deze plek.

Jaren geleden bevond zich in hetzelfde pand een klokkenwinkel die geleid werd door een jonge Amish klokkenmaker, Clayton Raber. Hij stond bekend om zijn korte lontje en werd gearresteerd voor de moord op zijn geliefde vrouw. Bijna iedereen, ook zijn eigen familieleden, dacht dat hij het ook daadwerkelijk had gedaan, zelfs toen de aanklachten werden ingetrokken. Geïsoleerd en veroordeeld door iedereen, brak Clayton met de kerk en verliet Lancaster County. Niemand had ooit nog iets van hem gehoord.

Nu kan Matthew de eigendomskwestie alleen oplossen als hij Claytons verblijfplaats achterhaalt. Maar komt hij hiermee een moordenaar op het spoor?

Een tijdloze roman over trouw, vertrouwen en de kracht van duurzame liefde, waarin geheimen uit het verleden een weg van hoop banen voor de toekomst.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “De klokkenmaker van de Amish”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.