# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

De kloof

Randy Alcorn

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Thema: Liefde
Jaar: 2012
Uitgever: Novapres
Categorie:

Beschrijving

Een reis die hij wel móest maken…
en een stap die hij niet kon zetten.

Hij ontwaakte als reiziger in een ver, vreemd land. Een land waar onzichtbare geheimen aan het licht komen. Waar een bedrieglijk vriendelijke metgezel hem meesleept in onverwachte gevaren en duisternis. Waar verborgen strijd openlijk losbarst. Waar zo veel voor het grijpen ligt… en nog zo veel meer onbereikbaar lijkt.

Gedreven door een verlangen dat hij niet begrijpt, gegrepen door een bestemming die hij nog niet kan zien, zoekt de reiziger zijn weg door het onherbergzame landschap, vastbesloten en aangevuurd door zeldzame sprankjes hoop – ondanks de obstakels die hem steeds opnieuw de weg versperren.

Bestsellerschrijver Randy Alcorn weeft een bovennatuurlijk web van keuzevrijheid en motieven, lust en verlangen, liefde en opoffering. Het is een krachtige mix die jou als lezer achterlaat met vragen als: Wat weet ik eigenlijk van de wereld waarin ik leef? Begrijp ik mezelf eigenlijk wel? Of heeft dit leven meer betekenis dan ik ooit heb durven hopen?

De kloof is een onaards verhaal met een allegorische invalshoek, een levendige mix van emotie, actie, openbaring en reflectie. Het is een universeel verhaal dat zich richt op een cruciaal moment in de levensloop van een man. Een man met een baan, een gezin, een achtergrond, een leven – alles is echt en tastbaar. Maar op een of andere manier komt hij terecht in een vreemde en onwerkelijke realiteit – een andere wereld, echter, op talloze manieren nauw verbonden met de onze. Een wereld die zijn ogen, zijn geest en zijn hart opent voor het allerbelangrijkste, datgene dat altijd
wist te ontsnappen aan zijn aandacht. Ineens staat hij oog in oog met hogere
doelen voor zijn leven. Hoger dan hij ooit had kunnen vermoeden.

Soms zie je de realiteit pas
als je ver genoeg bent

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “De kloof”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.093 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.