# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

De kraaien van Van Gogh

Dick van den Heuvel

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Als suppoost Gijsbert Versteeg in het Van Goghmuseum het lijk vindt van een kunsthandelaar, gaat hij op eigen houtje op onderzoek uit. Wat heeft de geheimzinnige briefschrijver met de moord te maken?

Voor de gepensioneerde bibliothecaris Gijsbert Versteeg heeft het leven na het overlijden van zijn vrouw geen zin meer. Hij werkt als suppoost in het Van Goghmuseum om de tijd te doden.
Maar wanneer hij op een rustige zondagmorgen zijn inspectieronde loopt door het museum, vindt hij in een van de zalen het vermoorde lichaam van een kunsthandelaar. Het is een groot
raadsel wat er is gebeurd; zelfs de vele camera’s in het museum hebben niets geregistreerd.
Versteeg voelt zich betrokken bij de zaak en gaat op eigen houtje onderzoek doen. Hij krijgt brieven onder ogen van iemand die zich voordoet als Vincent van Gogh, en die meer van de moordzaak lijkt af te weten. Wanneer Gijsbert op zoek gaat naar de geheimzinnige briefschrijver, neemt de zaak een verrassende wending. Daarbij speelt rechercheur Susan een belangrijke rol.

Dick van den Heuvel schreef intussen enige tientallen jeugd- en dramaseries, televisiefilms, theaterstukken en musicalbewerkingen, waaronder De brief voor de koning van Tonke Dragt.
Hij schreef eerder de bestsellers De Rembrandtcode en De hel van ’63 en bij Mozaïek verscheen zijn detectiveserie Wulffers.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “De kraaien van Van Gogh”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.