# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

De naaister van de Amish

Leslie Gould Mindy Starns Clark

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter !

Zoek en bestel via

Beschrijving

Een prachtig buitenbeentje….
Een knappe, jonge filmmaker…
Een schokkend familiegeheim dat tweehonderd jaar verborgen is gebleven….

Izzy Mueller komt uit een Amish-gezin. Ze is graag op zichzelf en dagdroomt veel. Ze past niet echt binnen het gezin en de gemeenschap. De enige die Izzy door en door kent, is haar beste vriend, Zed Bayer, die in een Mennonieten-gezin is opgegroeid. Maar hij vertrekt naar een hogeschool honderden kilometers verderop, om daar te studeren. En hij heeft totaal niet door dat zij verliefd op hem is.
Izzy werkt als verzorgster, een baan die goed bij haar vriendelijke en zachtaardige karakter past. Ze is ook een naaister met veel talent en zit vaak rustig bij haar patiënten te handwerken, terwijl ze praten over het verleden. Izzy vindt het altijd heerlijk om naar hun verhalen te luisteren, tot ze op een dag een niet zo mooi verhaal over een van haar voorouders te horen krijgt.
Izzy gaat op zoek naar de waarheid achter het verhaal en begint na te denken over haar leven: haar creatieve inslag, haar relaties en haar erfgoed. Ze raakt betrokken bij Zeds familie als ze zijn grootmoeder gaat verzorgen. Kan Izzy iets leren van het verleden en de fouten van anderen? Of moet ze een stap doen in geloof en haar eigen toekomst zeker stellen?

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “De naaister van de Amish”