# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

De runencirkel

Jacques van de Baan

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Uitgever: Den Hertog

Beschrijving

De wereld wordt opgeschrikt door het droogvallen van grote olievelden, waardoor er een mondiale oliecrisis ontstaat. In het onderzoek naar de oorzaak van deze catastrofe stuit Jeffrey Newman, cryptoloog bij de National Security Agency, op een bedrijf waar een alternatieve brandstof is ontwikkeld die olie overbodig maakt. Een mysterieuze Keltische druïde zet een spoor uit met een cryptische runencrikel. Clyde Ferguson, expert in synthetische biologie, staat Jeffrey bij in het onderzoek. Zei stuiten op een verbijsterende waarheid.

Een thriller, gebaseerd op feiten die voor velen onbekend zijn, zoals de olieramp met het platform ‘Deepwater Horizon’ in de Golf van Mexico in 2010. Een doofpot met veel onbekende feiten. Ook de uitvinding van alternatieve brandstof is actueel. Het lijkt erop dat overheden deze goedkope, emissievrije brandstof boycotten om het mislopen van accijnzen te voorkomen. Verbazingwekkende feiten, gepresenteerd in de vorm van een spannend verhaal.

[b]Jacques van de Baan [/b]debuteerde in 2012 succesvol met [i]Prooi[/i]. Zijn thrillers kenmerken zich door een goede combinatie van spanning en christelijke boodschap.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “De runencirkel”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.