# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

De schuilplaats

Elizabeth Musser

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 1 januari 2005
Thema: Familie
Jaar: 2005
Uitgever: Voorhoeve
Categorie:

Beschrijving

De twintigjarige Ellie Bartholomew voelt zich het buitenbeentje in haar familie. Haar ogenschijnlijk perfecte ouders, Mary Swan en Robbie, zijn succesvol en gelukkig. Haar beide zussen zijn gehoorzaam in hun voetstappen getreden.
Maar Ellie is de rebel, in zichzelf gekeerd en onzeker. Ze heeft te veel meegemaakt om te kunnen geloven in de liefhebbende God van haar ouders. Sinds haar jeugd wordt haar gezicht ontsierd door een litteken – het gevolg van een ongeluk dat Ellie haar moeder nooit heeft kunnen vergeven.

Mary Swan – net hersteld van borstkanker – vraagt Ellie mee te gaan naar Europa. Ze wil graag een plaats in Schotland bezoeken die ‘de Schuilplaats’ heet. Met tegenzin stemt Ellie toe. Als Mary Swan echter te ziek wordt om te kunnen reizen keert Ellie terug naar haar ouderlijk huis om voor haar moeder te zorgen. Voor het eerst ontstaat een voorzichtige band tussen moeder en dochter en beseft Ellie dat ook haar ouders littekens dragen – en dat zij en haar moeder helemaal niet zo verschillend zijn als ze altijd heeft gedacht.

Schuilplaats is het vervolg op Het huis op de heuvel.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “De schuilplaats”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.