# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(6 recensies)

De specerijenbaron

Elizabeth Camden

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 28 september 2020
Jaar: 2020
Uitgever: Het Zoeklicht

Beschrijving

Gray Delacroix heeft jarenlang zijn hele leven toegewijd aan het opbouwen van het mondiaal specerijenimperium Delacroix Global Spice. Maar het is hem duur komen te staan en nu zijn er problemen in zijn familie. Vastbesloten om te voorkomen dat alles uit de hand loopt, keert hij na jaren de wereld over gereisd te hebben voorgoed terug naar zijn ouderlijk huis. Als botaniste van het Smithsonian krijgt Annabelle Larkin de onmogelijke opdracht om zich toegang te verschaffen tot de beruchte privécollectie planten van de Delacroixs. Als haar dat niet lukt, zal ze geen werk meer hebben en niet alleen haar blinde zus teleurstellen, maar zal ook de familieboerderij in Kansas failliet gaan. Daarom zet ze alles in het werk om ervoor te zorgen dat ze toegang krijgt. Maar ze had nooit kunnen denken dat ze zichzelf door de wereld van de Delacroixs binnen te stappen onbewust in een web van gevaarlijke politieke complotten begeeft. Al snel voelt Annabelle zich aangetrokken tot de teruggetrokken specerijenbaron en dat zorgt ervoor dat ze, als ze vervolgens wordt gedwongen te kiezen tussen haar hart en haar loyaliteit aan haar land, in een lastig parket verzeild raakt. Kunnen Gray en Annabelle een manier vinden om zich een weg te banen door de storm van schandalen, zonder dat de familie die Gray zo wanhopig probeert te redden uiteenvalt?

‘Camden begint haar nieuwe serie met dit boeiende verhaal dat een combinatie is van een verrassende romance en een waargebeurd politiek complot uit de Amerikaanse specerijenhandel begin twintigste eeuw… Camden brengt haar verhaal op smaak met historische details van die tijd en van de wedloop om het volk van gemaksvoedsel te voorzien.’ – Publishers Weekly ‘Christy Award-winnaar Camden presenteert wederom een geweldig liefdesverhaal in een jasje van fascinerende historische gebeurtenissen in dit unieke verslag van de vroegere inspanningen om de voedselindustrie te reguleren.’ – Booklist

6 recensies/beoordelingen van De specerijenbaron

 1. Lotte

  Lotte

  Super leuk boek!
  Het is een boek die onderdeel is van een serie.
  Maar die ook prima apart van de anderen is te lezen.
  Een aanrader!

 2. Ineke Verbakel

  Ineke Verbakel

 3. TillyLeest

  TillyLeest

  Elisabeth vertolkt weer een schitterend stukje geschiedenis. Compleet met intrige en mysterieuze gebeurtenissen. Ook de moeilijke kant van een handicap komen in dit verhaal aanbod.

  Eenmaal begonnen in dit boek wil je niets anders dan doorlezen en doorstromen naar het volgende deel. Want de broers en zus krijgen elk hun eigen deel. En dat wil je!

  De sympathie voor de hoofdpersonen of soms ook tegen zorgen voor een dynamiek die het verhaal een goede spanning geven. Je wilt hen beter leren kennen en o zo graag behoeden voor de fouten die ze maken.
  Al laten ze zich daar natuurlijk niet door tegenhouden.
  Een boeiend verhaal en het lezen waard .

 4. Mariska

  Mariska

  Verhaal dat maakt dat je verder wil gaan met lezen en vanaf de eerste bladzijde boeiend is maar ook humor heeft.
  Over voedselveiligheid wat nu heel gewoon is maar toen nog in de kinderschoenen stond en over spionage/rebellen wat in deel 2 tot ontknoping komt. Knap geschreven. Deel 2 ( een grande dame) er direct achteraan gelezen en ik kijk nu uit naar deel 3 in deze serie.

 5. Grietje

  Grietje

  Prachtig boek dat boeit van begin tot eind.
  Is wel een boek dat met aandacht gelezen moet worden, dus waar je de tijd voor moet nemen ,maar het beloont zeer zeker.
  Ik heb het 2e deel al aangevraagd want ik wil graag weten hoe het verder gaat en hoop ook het 3e deel te kunnen lezen !

 6. Wendy

  Wendy

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.106 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.