# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

De sterren boven Bagdad

Gina Wilkinson

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een boekenbon van 25,- euro!

Publicatiedatum: 28 april 2021
Jaar: 2021
Categoriën:

Beschrijving

De sterren boven Bagdad van Gina Wilkinson is een roman vol spanning en drama over twee Iraakse vrouwen en een Australische ambassadeursvrouw ten tijde van het regime van Saddam Hussein, voor de liefhebbers van De bijenhouder van Aleppo.

Als kinderen waren dorpsmeisje Huda en Rania, dochter van de sjeik, hartsvriendinnen. Nu is Huda secretaresse op de ambassade van Australië. De geheime politie dwingt haar om een vriendschap te sluiten met ambassadeursvrouw Ally. Angst en dreiging nemen steeds meer toe in Bagdad, waar de levenspaden van Huda, Rania en Ally elkaar kruisen. De drie vrouwen beseffen: als ze zichzelf en hun kinderen in veiligheid willen brengen, moeten ze grote risico’s nemen en elkaar blindelings vertrouwen. Welke offers zijn ze bereid te brengen om hun geliefden te beschermen?

1 recensie/beoordeling van De sterren boven Bagdad

  1. AB

    AB

    Indrukwekkend verhaal! Je proeft de grimmige sfeer in Bagdad, het voelt als een zware deken die over je heen valt, terwijl je leest. De spionnen die overal aanwezig zijn, de kans dat je afgeluisterd wordt. De dictatuur die alles uitademt. De 3 vrouwen hebben zo veel meegemaakt en zijn beschadigd door diverse gebeurtenissen. Toch vinden ze elkaar in een wanhopige zoektocht om hun kinderen het land uit te krijgen, voordat het te laat is. Origineel thema, aangrijpend verhaal!

Voeg een recensie of beoordeling toe

Ontvang gratis boekentips van christelijke boeken

Abonneer je op onze nieuwsbrief met boekentips. Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacystatement.