# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

De theekist

Heide Chiavaroli

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 22 september 2020
Jaar: 2020
Uitgever: KokBoekencentrum

Beschrijving

In “De theekist’ van Heidi Chiavaroli vechten twee vrouwen voor liefde en vrijheid, en ontdekken een erfenis van geloof en moed.

Boston, 1773. Emma Malcoms vader is de Britse kroon trouw, maar Emma heeft haar hart verpand aan Noah Winslow, een fervent tegenstander van de kroon. Haar vader heeft echter haar hand beloofd aan de inhalige en sadistische Samuel Clarke. Als Emma en Noah een protestactie op touw zetten waarbij enorme hoeveelheden thee vernietigd worden, chanteert Samuel Emma met bewijs. Trouwen met hem is de enige manier om Noahs leven te redden.

Heden. Hayley Ashworth doet alles wat in haar macht ligt om de eerste vrouwelijke Navy SEAL te worden. Maar daar valt ook onder dat ze terugkeert naar Boston om de herinneringen aan haar jeugd vol misbruik en verwaarlozing onder ogen te komen. Een onverwachte ontmoeting met de man die ze ooit liefhad, leidt tot de ontdekking van een oude theekist met waardevolle papieren. Misschien ligt ware kracht en vrijheid wel dieper begraven dan ze zich had gerealiseerd.

“De theekist’ is een meeslepende roman over twee sterke vrouwen die vechten voor waar ze in geloven. Perfect voor de fans van Laura Frantz en Francine Rivers.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “De theekist”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.108 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.