# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

De tuin van Adam

Hugh Cook

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Thema: Familie Liefde
Jaar: 2015
Categorie:

Beschrijving

In een slaperig stadje in Ontario woont Madeline met haar zoontjes Adam en Jesse. Op een zonnige middag, als Madeline in haar huis bezig is en haar zoontjes samen in de tuin aan het ballen zijn, voltrekt zich een ramp. Met man en macht proberen reddingswerkers het leven van Adam te redden. Het voorval betekent een keerpunt in Madelines leven. Jaren later, als Madelines Nederlandse vader haar intensieve aandacht vraagt, wordt het dorp opgeschrikt door een serie inbraken en kort erna een moord. Het dorp is in rep en roer, en het onderzoek onder leiding van politieagente Tara is in volle gang. Dan blijkt dat het ongeluk in de tuin diepe sporen heeft getrokken, niet alleen in het leven van Madeline en haar jongens, maar in de hele dorpsgemeenschap. Zijn vergeving en liefde nog mogelijk als er tegenslagen komen?
‘De tuin van Adam’ is een boek over de kracht van familiebanden, de consequenties van menselijk falen, en de manier waarop herinneringen en gebeurtenissen van vroeger blijven weerklinken in het heden.

Hugh Cook werd geboren in Den Haag en emigreerde op zevenjarige leeftijd met zijn familie naar Canada. Hij doceerde Engels en Creative Writing aan het Redeemer University College in Hamilton.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “De tuin van Adam”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.093 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.