# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

De uitnodiging

William Paul Young

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Thema: Amerika
Jaar: 2008
Uitgever: Kok
Categorie:

Beschrijving

In een wereld waar religie steeds minder betekenis lijkt te krijgen, worstelt De uitnodiging met de tijdloze vraag: waar is God in deze wereld vol onbeschrijflijke pijn en verdriet? De antwoorden die Mack krijgt, zullen je verbazen en wellicht net zo veranderen als ze hem hebben gedaan.
De jongste dochter van Mackenzie Allen Phillips, Missy, is tijdens een kampeervakantie ontvoerd. In een verlaten hut in de wildernis van Oregon worden er aanwijzingen gevonden die erop duiden dat ze op brute wijze om het leven is gebracht. Vier jaar later ontvangt Mack, die nog steeds in diepe rouw is, een opvallend briefje – schijnbaar van God – met de uitnodiging om opnieuw naar de hut te gaan en daar een weekend door te brengen. Tegen zijn gevoel in keert Mack terug naar de plek des onheils. Hij komt daar aan op een koude, winterse middag en stapt zijn grootste nachtmerrie weer binnen. Wat Mack in de hut vindt, verandert zijn leven volledig…

Het is de Nederlandse editie van The Shack, de nummer 1 op de bestsellerlijst van de New York Times. In Amerika verkocht het boek al ruim twee miljoen exemplaren. Wereldwijd verandert deze wervelende roman vol inzichten miljoenen lezers.

close

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met boekentips.

1 recensie/beoordeling van De uitnodiging

  1. Janneke Hartmann-van der Hoeven

    Janneke Hartmann-van der Hoeven

Voeg een recensie of beoordeling toe