# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

De verborgen vlam

Davis Bunn, Janette Oke

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Thema: Geloof Liefde
Jaar: 2011
Uitgever: Johannes
Categorie:

Beschrijving

De volgelingen van de Weg hebben zich in korte tijd ontwikkeld tot een sterke, groeiende gemeenschap die niet over het hoofd gezien kan worden.

Jeruzalem is in beroering. De religieuze leiders aan de ene kant en de Romeinse overheersers aan de andere kant spannen samen om de zich sterk ontwikkelende gemeente te vernietigen. En Abigail, die eindelijk dacht een eigen plekje en veiligheid gevonden te hebben, zit gevangen tussen de twee oppositionele krachten.

Twee minnaars vragen om de hand van de lieflijke Abigail. Ezra, een zeer succesvolle Joodse handelaar die weduwnaar is met belangrijke connecties binnen het Sanhedrin, zoekt naar een moeder voor zijn kinderen. De Romeinse soldaat Linux is gefascineerd door haar innemende charme en wil zelfs alles opgeven – en haar de liefde geven – waar zij zo naar verlangt. Geen van beide mannen hebben echter haar interesse. Zullen geloof en moed haar hartzeer overwinnen? Ook als de volgelingen een zware storm van vervolging te verwerken krijgen die ze nooit hadden kunnen voorzien?

Een glimpje hoop drijft Abigail voorwaarts …

 

Van Davis Bunn zijn inmiddels meer dan zes miljoen boeken verkocht in zestien talen. Zijn titels verschijnen op talloze bestseller lijsten. Met zijn historische en spannende fictie won hij drie Christy Awards.

Janette Oke heeft meer dan zeventig boeken op haar naam staan. Van haar zijn bijna dertig miljoen boeken verkocht. Ook zij won zowel de Gold Medallion als Christie Awards.

serie “Handelen in geloof”

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “De verborgen vlam”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.093 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.