# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

De verloren erfgename

Roseanna M. White

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Brook Eden heeft nooit een idee gehad waar ze echt thuishoort. Totdat haar vriend Justin ontdekt dat ze hoogstwaarschijnlijk de verloren erfgename van Yorkshire is. Brook laat de zon van de Middelandse Zee achter en vertrekt naar de kust van de Noordzee en het landgoed van haar vermeende familie. Het mysterie rondom de dood van haar moeder achtervolgt haar en hoewel haar vader haar al snel accepteert, doen de rest van de familie en de bedienden van Whitby Park dat niet. Als Brooks leven echter wordt bedreigd, komt er een voorzichtige toenadering – maar komt hun loyaliteit niet te laat om Brook te behoeden voor dezelfde bedreiging die indertijd heeft geleid tot de tragische dood van haar moeder?

Als erfgenaam van een hertogdom is Justin niet onbekend met grote verantwoordelijkheden. Wanneer zakelijke belangen met betrekking tot zijn landgoed hem ver van Brook vandaan leiden, blijkt dat juist door de afstand tussen hen, hun vriendschap is uitgegroeid tot veel meer… Maar hoe kunnen hun zeer verschillende loyaliteiten en verantwoordelijkheden ooit samenkomen?

Als er vervolgens voor de tweede keer een erfgename van Whitby Park wordt ontvoerd vanwege een zeer zeldzame schat die ze bezit- weten degenen die haar kunnen redden nog steeds niet wie ze moeten vertrouwen…

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “De verloren erfgename”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.