# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(2 recensies)

De weg naar Magnolia Glen

Pam Hillman

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 2 oktober 2019
Jaar: 2019
Uitgever: De Parel

Beschrijving

Sinds zijn oudste broer, Connor, de familie heeft achtergelaten in Ierland en naar de andere kant van de oceaan is vertrokken, rusten alle taken thuis op de schouders van Quinn O’Shea. En daar is hij klaar mee; het is tijd dat Connor, als hoofd van de familie, de verantwoordelijkheid voor hun jongere broertjes en zusjes op zich neemt. Daarom besluit Quinn om naar Natchez, Mississippi, te gaan. Aan boord van het schip dat hem daar moet brengen, komt hij in aanraking met drie Ierse zussen en die ontmoeting zorgt voor een lelijke streep door zijn plannen, want als ze aankomen, blijken ze hulp nodig te hebben en hij kan de Young-zussen niet in de steek laten, vooral de koppige Kiera niet.
Als Kiera Young na een langs reis aankomt in de kolonie waarnaartoe ze op weg was, gaat ze ervan uit dat ze daar haar aanstaande zal ontmoeten, met hem zal trouwen en een nieuw leven kan beginnen, zoals haar zwager haar heeft beloofd. Maar al snel ontdekt ze dat er van een gearrangeerd huwelijk geen sprake is en dat haar zwager een veel boosaardigere overeenkomst heeft gesloten met betrekking tot haar en haar zussen.
Zodra Quinn daarvan hoort, biedt hij de Young-zussen aan om hen veilig naar de Breeze Hill-plantage te brengen, met het plan ze daar aan de zorg van zijn broer toe te vertrouwen en zelf zijn vrijheid elders te zoeken. Maar hoe langer hij op de plantage blijft, hoe dieper zijn gevoelens voor Kiera worden en geleidelijk aan gaat hij beseffen dat werkelijke vrijheid een opoffering vraagt.

2 recensies/beoordelingen van De weg naar Magnolia Glen

  1. M.2024

    Myrthe023

  2. Monique V

    Monique V

    Ook dit boek zou je in een adem kunnen lezen, je kan het bijna niet wegleggen, nog spannender dan het eerste deel, en dan te bedenken dat op 23 juni 2020 het derde deel uit komt…jippie

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.092 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.